Behanger in Noordwijk

Behangbedrijf met passie voor het vak

Klusbedrijf in Zuid Holland

Hét behangbedrijf in Noordwijk en omstreken

U bent op zoek naar een behanger in uw omgeving, een vakbekwame behanger die uw behang klus uit handen neemt. 
Of het nu gaat om het behangen van een slaapkamerwand of het afwerken van uw woning met renovlies behang, wij staan voor u klaar en zorgen dat de klus op de juiste manier geklaard zal worden. 

Omdat u een behanger in uw buurt kiest betaalt u bij ons geen voorrijkosten, dit is onderdeel van onze service.
Wij komen graag bij u langs om mee te denken met uw idee, en een geheel vrijblijvende offerte op maat. 

Dankzij onze zeer brede ervaring kunnen wij uw wensen zeer goed verwezenlijken. Behangen met passie voor het vak en strevend naar perfectie. Of het nu gaat om een patroonbehang, fotobehang, renovlies inclusief afwerking of andere bijkomende klussen. Wij helpen u graag met uw werkzaamheden!
Één vast aanspreekpunt en wij zorgen dat de gehele klus van A tot Z uit handen genomen wordt.

We werken met de beste materialen, en dit voor een nette eerlijke prijs. Zodat u jaren kunt genieten!

Wij zijn pas klaar met uw klus wanneer u 100% tevreden bent. Fijn direct en duidelijk contact met professionals die het beste resultaat voor uw klus willen.

behangbedrijf

Vrijblijvende Offerte

Voor wij bij u aan de slag gaan zullen wij u in overleg een gepaste offerte toesturen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Geen Voorrijkosten

Wij rekenen geen voorrijkosten voor klussen binnen 20 kilometer rond Noordwijk. Zo rekenen we een scherpe duidelijke prijs.

Wij denken met u mee

Wij denken graag met u mee. Ons professionele advies en uw persoonlijke wensen zorgen voor een prachtig behang resultaat.

Direct contact

Snel en direct contact, u wilt geholpen worden en daar niet eindeloos op wachten. Duidelijk, direct en eerlijk advies is wat u zoekt.

Een vraag of gratis vrijblijvend advies?

Klusbedrijf in Zuid Holland
Een greep uit onze

BEHANG PROJECTEN IN DE BUURT VAN NOORDWIJK

behangbedrijf
Patroonbehang in de hal
Renovlies behang
fotobehang behangen
Foto behang kinderkamer
Behanger
Behangers van klusbedrijf Sander Bos
behangen
Behanger voor de slaapkamer
Patoon behang behangen werkkamer
Behangen werkkamer
behanger gezocht
Professionele behanger in actie
patroon behanger
Patroonbehang van Arte
patroon behang behangen
Behangen werkkamer
design behang behangen
Design behang
Behangbedrijf of behanger uit Noordwijk

Wij zijn een zeer all-round klusbedrijf uit Noordwijk.
Wij gaan altijd voor een passende oplossing en komen vaak vooraf vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. We bekijken wat wij voor u kunnen betekenen, zodat u 100% tevreden bent met het eind resultaat!

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje bij onze projecten, of op onze Instragram pagina. Al overtuigd? Neem vrijblijvend contact met ons op, en dan maken wij graag een afspraak met u zodat wij voor u een passende offerte op kunnen stellen. 

Hoe gaan we als behanger aan de slag met het behangen van uw woning?

U wilt een behang op een van de wanden in uw woning, of meerdere kamers voorzien van behang. Wij als ervaren behanger kunnen u hier bij helpen.
Het is voor ons belangrijk om te weten of er nog oud behang aanwezig is op de wanden, en of de wanden behangklaar zijn. Dat wil zeggen; kunnen wij meteen beginnen met het aanbrengen van uw nieuwe behang, of moeten wij eerst nog behang verwijderen en de wanden vullen of schuren?

Daarnaast is het voor ons belangrijk dat we de ruimte hebben om goed te kunnen behangen. Zodat wij ons werk als behanger goed kunnen doen en er voor kunnen zorgen dat het eindresultaat uitmuntend is! 

Een vraag of gratis vrijblijvend advies?

Renovlies behang service

U wilt uw woning laten afwerken met renovlies behang door de juiste behanger zodat het lijkt alsof het gestucte wanden zijn, maar u geniet van de vele voordelen die Renovlies heeft. 
Wij werken de wanden zo af dat het lijkt alsof de wanden gestuct zijn. We werken volgens de volgende stappen bij het behangen van uw woning:

  1. Voorbewerken van de wanden. We schuren de wanden en lopen deze na om oneffenheden te verwijderen. Waar nodig vullen we gaten en scheuren in de muur op. (Zit er sierpleister op uw huidige wanden, dan is het noodzakelijk de wanden eerst behangklaar te maken alvorens we starten met behangen.
  2. Impregneren van de wanden. Het kan nodig zijn dat we wanden eerst nog moeten impregneren om er voor te zorgen dat het behang goed hecht. Vaak is dit het geval bij nieuwbouwwoningen.
  3. Renovlies behang aanbrengen. We maken gebruik van de beste materialen en zorgen dat we het behang naadloos aanbrengen. 
  4. Opvullen van eventuele naden. Wanneer het renovlies behang is aangebracht op de wanden lopen wij alle naden, en vullen deze waar nodig op met onze speciale muurvuller. Op deze manier is Renovlies behang niet meer te onderscheiden van een gestucte muur. 
  5. Afkitten van hoeken en randen. We kitten de randen waar nodig af om te zorgen voor een zo glad mogelijk resultaat. Voor wij starten met het sauzen van de wanden.
  6. Behang afwerken. Wanneer de wanden voldoende gedroogd zijn kunnen wij starten met het afwerken van de wanden in de gewenste kleur. Ook hierbij maken wij uiteraard gebruik van de beste verf om er voor te zorgen dat het eindresultaat perfect is.
  7. We ruimen de woning op en zorgen dat deze schoon en netjes wordt achtergelaten, zodat u meteen kunt gaan genieten van uw woning! 
behangbedrijf noordwijk

Wat klanten zeggen

Erg tevreden over de uitvoering van de klus. Ook het contact en de communicatie verloopt prettig. Ik kan klusbedrijf Sander Bos aanbevelen.
M. Beerdse
Noordwijk

Contact Informatie

Gratis en Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een professionele behanger?
Wij helpen u graag bij al uw behangklussen in uw huis! 
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en advies.