TEGELZETTER in Noordwijk

Voor elke TEGELklus BIJ U THUIS
Klusbedrijf in Zuid Holland

Hét tegelzetbedrijf in Noordwijk en omstreken

U bent op zoek naar een tegelzetter in Noordwijk en omgeving, een vakbekwame tegelzetter die al uw tegelzet klussen uit handen neemt. 
Of het nu gaat om het betegelen van een toilet of de spatwand van de keuken, wij staan voor u klaar en zorgen dat de klus op de juiste manier geklaard zal worden. 

Omdat u een tegelzetter in Noordwijk kiest betaalt u bij ons geen voorrijkosten, dit is onderdeel van onze service.
Wij komen graag bij u langs om mee te denken met uw idee, en een geheel vrijblijvende offerte op maat. 

Dankzij onze zeer brede ervaring kunnen wij uw wensen zeer goed verwezenlijken. Verbouwen met passie voor het vak en strevend naar perfectie. Of het nu gaat om een toilet renovatie, het betegelen van uw keuken of andere bijkomende klussen. Wij helpen u graag met uw werkzaamheden!
Niet voor elk deel van de toiletrenovatie een andere ZZP’er over de vloer, maar één vast aanspreekpunt en wij zorgen dat de gehele klus van A tot Z uit handen genomen wordt.

We werken met de beste materialen, en dit voor een nette eerlijke prijs. Zodat u jaren kunt genieten!

Wij zijn pas klaar met uw klus wanneer u 100% tevreden bent. Fijn direct en duidelijk contact met professionals die het beste resultaat voor uw klus willen.

tegelzetter noordwijk

Vrijblijvende Offerte

Voor wij bij u aan de slag gaan zullen wij u in overleg een gepaste offerte toesturen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Geen Voorrijkosten

Wij rekenen geen voorrijkosten voor klussen binnen 20 kilometer rond Noordwijk. Zo rekenen we een scherpe duidelijke prijs.

Wij denken met u mee

Wij denken graag met u mee. Ons professionele advies en uw persoonlijke wensen zorgen voor een prachtig eind resultaat van de tegelklus.

Direct contact

Snel en direct contact, u wilt geholpen worden en daar niet eindeloos op wachten. Duidelijk, direct en eerlijk advies is wat u zoekt.

Klusbedrijf in Zuid Holland
Een greep uit onze

TEGEL PROJECTEN IN DE BUURT VAN NOORDWIJK

tegelzetter in noordwijk
Keukenwand betegelen
toiletrenovatie tegelzetter
Betegelen toilet
Klusbedrijf toiletrenovatie
Toiletrenovatie
keuken betegelen
keuken tegelen
Tegelzetter toilet
Tegelzetter toilet
Tegelzetbedrijf voor al uw tegelklussen
Betegelen spatwand
keukenvloer betegelen, tegelzetter leiden
Keukenvloer betegelen
Tegelzetter Noordwijk

Wij zijn een zeer all-round tegelzet bedrijf uit Noordwijk.
Wij gaan altijd voor een passende oplossing en komen vooraf vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. We bekijken wat wij voor u kunnen betekenen, zodat u 100% tevreden bent met het eind resultaat!

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje bij onze projecten, of op onze Instragram pagina. Al overtuigd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, en dan maken wij graag een afspraak met u zodat wij voor u een passende offerte op kunnen stellen.  

Wat klanten zeggen

Snelle reactie, fijne communicatie, meegedacht en alle afspraken nagekomen, en ook nog eens binnen geplande tijd. Met goede kwaliteit en prijs-verhouding. Met een heel mooi resultaat. Precies gemaakt zoals ik gehoopt had! Heel blij mee. Dank jullie wel.
Cyn
Noordwijk

Contact Informatie

Gratis en Vrijblijvende offerte

Bent u op zoek naar een professionele tegelzetter?
Wij helpen u graag bij al uw tegelklussen in uw huis! 
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en advies.